Italiaanse salade

27-05-2020

Ingrediënten

  • 350 g rucola 
  • 200 g serranoham 
  • 150 g groene olijven 
  • 250 g zongedroogde tomaten 
  • 1 rode ui 
  • parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie
  • peper en zout
  • grissini sticks met sesamzaad

Bereiding

  • Meng in een kom de rucola met een scheutje olijfolie, zout en peper. 
  • Snij de rode ui in halve ringen, halveer de groene olijven en rasp de parmezaanse kaas.  
  • Schik de rucola op een bord en dresseer met de zongedroogde tomaten, groene olijven en rode ui. 
  • Schik de serranoham in een mooi gevouwen vorm over de salade. 
  • Dresseer met de geraspte kaas 
  • Bak de pijnboompitten kort bruin en sprenkel ze over de salade.
  • Werk af met twee grissini sticks.


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.