Italiaanse salade

27-05-2020

Ingrediënten

  • 350 g rucola 
  • 200 g serranoham 
  • 150 g groene olijven 
  • 250 g zongedroogde tomaten 
  • 1 rode ui 
  • parmezaanse kaas
  • pijnboompitten
  • olijfolie
  • peper en zout
  • grissini sticks met sesamzaad

Bereiding

  • Meng in een kom de rucola met een scheutje olijfolie, zout en peper. 
  • Snij de rode ui in halve ringen, halveer de groene olijven en rasp de parmezaanse kaas.  
  • Schik de rucola op een bord en dresseer met de zongedroogde tomaten, groene olijven en rode ui. 
  • Schik de serranoham in een mooi gevouwen vorm over de salade. 
  • Dresseer met de geraspte kaas 
  • Bak de pijnboompitten kort bruin en sprenkel ze over de salade.
  • Werk af met twee grissini sticks.


Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin