Gevuld stokbrood uit de oven

02-06-2020

Dit is een ideaal receptje om te maken als lunch of licht diner! 

Ingrediënten voor 4 personen

  • 4 afbak stokbroden
  • 1 kg gehakt 
  • 1 ui
  • 1 rode ui 
  • 1 rode paprika
  • 1 rode peper 
  • 250 g kerstomaten
  • 150 g geraspte kaas naar keuze

Bereiding

  • Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op de verpakking van de stokbroden.
  • Spoel en snij de paprika, kerstomaatjes en rode peper op kleine blokjes.
  • Schil en snij de witte en rode ui op kleine blokjes. 
  • Hol de afbak stokbroden uit met een mes of lepel (let op dat er aan de zijkant genoeg rand overblijft, anders zal de vulling uitlekken.) 
  • Bak het gehakt aan in een pan met wat boter.
  • Meng het gebakken gehakt met de op blokjes gesneden groenten en vul er de uitgeholde broodjes mee.
  • Verdeel de geraspte kaas over de stokbroden.
  • Zet de gevulde stokbroden in de oven gedurende de tijd die op de verpakking staat. 

Maak een gratis website. Deze website werd gemaakt met Webnode. Maak jouw eigen website vandaag nog gratis! Begin
Wij gebruiken cookies om onze website goed te laten functioneren en te beveiligen, en om je de best mogelijke gebruikerservaring te bieden.

Geavanceerde instellingen

Je kunt jouw cookievoorkeuren hier aanpassen. Schakel de volgende categorieën in of uit en sla de selectie op.