Gevuld stokbrood uit de oven
02-06-2020
Dit is een ideaal receptje om te maken als lunch of licht diner!
Ingrediënten voor 4 personen
- 4 afbak stokbroden
- 1 kg gehakt
- 1 ui
- 1 rode ui
- 1 rode paprika
- 1 rode peper
- 250 g kerstomaten
- 150 g geraspte kaas naar keuze
Bereiding
- Verwarm de oven voor volgens de bereidingswijze op de verpakking van de stokbroden.
- Spoel en snij de paprika, kerstomaatjes en rode peper op kleine blokjes.
- Schil en snij de witte en rode ui op kleine blokjes.
- Hol de afbak stokbroden uit met een mes of lepel (let op dat er aan de zijkant genoeg rand overblijft, anders zal de vulling uitlekken.)
- Bak het gehakt aan in een pan met wat boter.
- Meng het gebakken gehakt met de op blokjes gesneden groenten en vul er de uitgeholde broodjes mee.
- Verdeel de geraspte kaas over de stokbroden.
- Zet de gevulde stokbroden in de oven gedurende de tijd die op de verpakking staat.